Tuesday, April 30, 2013

Terima Kasih Hari Jadi ke-23

Assalamualaikum
apa khbar bloger2 sekalian..
26 april adalah hari jadi aku..
dah 23 dah aku..
tp perangai cam budak2 lg..
janji aku happy..
walaupun tahun nie x ada calon teman hidup
tp ada yg berharga dari segala2nya
family and friend

jadi entri kali nie aku mempersembahkan org yg wish hari jadi aku dari secara live mahu pun secara online atau pun msg jer..Aku sayang korang semua..I LOVE U ALL

Hospital Serdang : CC Bob..Thanx CC..

Uitm Penang : Nur Afiqah thanx u


SMKTAI : Yus Thanx



STTJ : My Twin Afiqah thanx lil sister



\

SMKTAI : Thanx Mizani


STTJ : Syafiq Thanx Bro


Uitm Pulau Pinang : Mimie the best person utk bercerita..seronok tengok ko gelak..
sbb aku dpt lihat kesedihan dimata ko..haha..jiwang pulak..apa pun thanx kerana wish..
ada masa nnt kita hang out lg dengan adik ko..hahaha...JAM DORA LIMITED EDITION satu!!


STTJ : Thanx



STTJ : My Jr. Dinee(kanan) thanx wish


STTJ : My Classmate thanx nad..klu korang ada masalah kulit boleh try tengok blog dia nie..


TGV : Thanx Rizal


TGV : Thanx Kish.


STTJ : Top walaupun aku tahu ko xakan bawak bunga utk aku..tp aku tahu ko kawan aku..thanx bro..


UiTM Penang : Thanx Rufi.Ini Kali Lah


UiTM Penang : Adib thanx bro..nak naik Broga nnt bg taw aku..


STTJ : Thanx Ajax


TGV : Haikal thanx bro



STTJ : Jr. Izzan thanx bro


STTJ : thanx Ngah..


UiTM Penang : Mathadir thanx bro


STTJ : thanx Jawa..Ini Kali Lah


Mafia Wars : Troy thanx bro


SMKTAI : thanx Ummi ( tudung hitam ).Ini Kali Lah


STTJ : Thanx Bro Fahir (kanan) aku memohon maaf atas kesalahan x angkat ko call..


UiTM Penang : Tyra,she is my lil sister..thanx tyra walaupun x dapat kek,chip berterima kasih jugak


STTJ : Emy thanx..Ini Kali Lah


STTJ : Safrin Mazlan thanx bro (gambar hensem kat desktop)


STTJ : Amira Thanx..


STTJ : Thanx Ilyah..hehe


STTJ : Thanx Zaki.Ini Kali Lah


thanx awak.walaupun x dapat tengok awak waktu hari jadi sy..
tp dengan wish awak dah buat hati ni berbunga2..hehe
apa2 pun thank..nak awak belanja mkn jer..hehehe



sekian terima kasih kepada yg sudi wish kat aku hari jadi aku..
klu ada yg aku x letak tu bukan x nak letak..tp terlupa..
apa pun thanx kepada yg wish..hehe













No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...