Wednesday, April 27, 2011

Selamat Hari Jadi KE - 21

Assalamualaikum kepada semua bloger yg mmbaca....semlm adalah hari jadi aku..aku x ada gambar aku sambut hari jadi aku..just ada muka2 yg wish kat aku...i love u all...



Syafiq : Rakan STTJ..thanx bro


Nurmahirah Esa : Rakan STTJ 
seorng yg mudah bergaul..ada pendirian yg tersendiri..aku suka buat dia mrah2..
thanx mahi!!



Akma : Sifer Uitm Pulau Pinang..thanx 


Apek : Budak STTJ ..thanx bro!


Basir : Uitm Pulau Pinang 
thanx bro!



Yusrin : Budak Umah Sewa + Uitm Pulau Pinang
thanx Bro




Nazmi : junior aku STTJ..thanx..




Kifle : Kolej Negeri Sembilan..peminat drift..dia nie mmg terbaik dari bengkel kereta..serius dan pandai masak..thanx bro 



Was-was : Budak STTJ..thanx bro..




Apek Man United : UiTM Pulau Pinang,gila2 orngnya..satu bilik ngat aku masa sem 1..thanx bro




Imran : Pemandu Stria Putih dan UiTM Pulau Pinang..tenang dan mudah dan simple..
bakal satu rumah sewa nnt..thanx bro


Ajak : STTJ , thanx bro..


Gadis : Pelikkan nama dia..tu panggilan dia kat STTJ dulu..pemain bola dan periang orng nya..thanx bro


Azza : UiTM Pulau Pinang, Mula2 kenal dulu first ayat aku "cam sombong jer" tp dia x tahu..sbb aku ckp dalam hati jer...hehe..sekarang kitaorng kawan baik..sem nie jer jumpa sekali sekala..masing bz..thanx for wish me..




Arriffin : Junior STTJ..thanx bro




Jamil : UiTM Pulau Pinang..time perkenalan Repeat paper PHY 193..
sekarng nie juru gambar sambilan..terbaik hasil2 tangan dia nie..
thanx for wish me..




Jimie : STTJ,satu kelas,perwatakan lembut..mudah berketawa..satu persatuan ngat aku...
thanx for wish me..




Didi : STTJ...thanx for wish me..





Azwan : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..


Tyra : UiTM Pulau Pinang,SIFER...mudah tergelak,dah pandai kenakan aku balik klu aku buat lawak..
mudah bergaul,manja tu jap ada jap x ada...heheh..apa2 pun thanx for wish me..





Basit : UiTM Pulau Pinang ,Permain Sofball,kenal pun kat padang jer..heheh..
thanx for wish me..




Mamat : SMK Tuanku Ampuan Intan Terengganu..aku komfus skit mamat nie yg maner satu..ramai sangat mamat yg aku kenal kat sana dan muka diorng semua seakan..dalam gambar mmg susah nak kenal..sory mat..apa2 pun thanx for wish me..


Tiara : Kolej Negeri aku pun x pasti..aku pernah jumpa live sekali jer..pastu x jumpa dah..thanx for wish me..




Angah : My Cousin...thanx for wish me..





Zul : UiTM Pulau Pinang..seorang yg periang,suka main futsal dan dia satu2 yg klu aku jumpa aku akan cakak  terengganu..aku pun x tahu apa pasal..thanx for wish me bro..




Bobo : UiTM Pulau Pinang "kenapa nama ko bobo??" "dah bosan dengar nama BOB jer..tambah satu lg "B" kan terbaik bunyi dia" itu jwapan maner datang nama budak nie..aku kena mamat nie sbb dia mintak file R.O kat aku..dah start dari tu aku terus rapat ngat dia..dia nie antara manusia tertinggi kat Uitm aku..power main badminton + basketball + pro RO..aku tabik budak nie...bg game apa pun mesti jadi pro..thanx for wish me bro...






Syauki : UiTM Pulau Pinang...thanx for wish me..




marli : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





Mai : First jumpa kat KFC..masing2 baru keje...rakan sekerja..thanx mai..





Tiara : SMKTAI..pelajar perempuan yg tempat duduk dia belakang aku..dulu kat terengganu aku kat kelas suka menyanyi..aku x tahu apa perasan minah nie dengar aku nyanyi..sbb dia selalu buat muka x ada perasaan jer...hehee...thanx for wish me..





Ayen : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..




Fahmi : STTJ,satu kelas dan pemain bola sepak utk sekolah aku...kenal masa main RO..mamat selalu kat depan..sbb umah dia ada internet..hahaha...thanx bro..




Ilyah : STTJ..mesti dia mrh punyer aku sbb tulis nama dia cam tu..hahah..satu kelas ngat aku..seorng yg open..selalu sembang...cuma x tahan klu dia bad mood..aku malas betul nak dengar bila dia nie emo..
ilya henset ko vibrate! thanx ilya... 




Mc : Satu tempat keje ngat aku..kat KFC..thanx mc



Wasie : Kolej Negeri Sembilan...lawak, matang dan cool...thanx bro..




Big Show : STTJ, satu kelas ngat aku...satu team ragbi...tp dah mula main utk sekolah masa form 4 lg..sbb berbakat..apa pun ...thanx big show..





Abe Sabah: UiTM Pulau Pinang..lepak ngat mamat nie mesti ada jer benda bodo yg akan dilakukan olehnya..lawak yg mmbuka minda..dia nie mmg terbaik..thanx for wish me..





Zaid : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..




Amirah : STTJ satu kelas dulu..duduk depan sekali...pendiam jer orngnya..nak dengar suara pun susah..suara dia rare...jarang leh dengar..klu dia ckp aku rasa nak bg mic kat dia...tp satu menarik..senyuman dia..leh buat orng tulis kat katil tentang dia...hehehe..thanx mira..




Adib : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..terbaik x gambar dia??





Shahrul : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





Iza : Kenal pun sbb Bf dia kwn aku...x pernah jumpa...tp cam sporting jer..ok kot..happy jer orngnya..
thanx iza 



Azraful : UiTM Pulau Pinang..YDP wish aku kot..hahaha...thanx for wish me..





Fir dauzz : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





FiFie : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





izzaty : STTJ..budak perdagangan klu x silap aku..jarang berborak ngat dia atas sbb tertentu (couple ngat senior)..hahahaha...thanx izaty..





Zaki : STTJ..Ketua Nakib..satu kelas ngat aku..permain bola sepak..suka lepak kat bilik nakib dia..pandai bermain alat muzik nasyid...suka bergendang kat kelas..banyak nasihat yg diberikan..tp bila ngat aku..mamat nie mesti gelak sampai keluar air mata punyer..thanx zaki..





Asmida : STTJ...thanx for wish me..





Syark : UiTM Pulau Pinang..mamat nie tengok tenang jer...tp korang x tengok lg bila object mula buat hal ngat dia...klu aku jadi object tu..aku berhenti jadi obejct tu..pernah bagi aku pinjam lappy dia seminggu..pergh..korang ada ke??siap leh bwak keluar2 jalan2..thanx bro...thanx for wish me..





Mimie : SMKTAI..thanx for wish me...





japar : STTJ..Junior and Softball team..tahnx bro..






sheila : STTJ...aku pernah bergurau ngat minah nie..aku ckp kat dia yg aku akan buat dia jadi WIFE aku..hahaha..sampai sekarang sheila nie trauma jumpa aku..sory sheila..thanx for wish me..







Helmi : STTJ..mamat nie power gila main catur..aku x tahu dia nie mkn apa...dan dia nie salah  sorang peminat the bules...musuh aku jugak lah kiranya....heheh...apa pun thanx bro..





Yop : nie sepupu aku...terima kasih yop..






Fahir : STTJ, SAtu kelas...first jumpa x abis2 nak pindah sekolah...last2 dah jadi kwn baik dan kamcing gila abisnya...hahaha...sori fahir aku pakai gambar ko yg x nampak muka..sajer nak sorok kehenseman ko..haha..
thanx bro..





Dila : kenal kat FB jer..Kwn kepada Iza..thanx wish me..




Izzudin : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





Joe : STTJ Junior and Softball..korang mesti ingat dia cina kan..dia melayu mix kot..aku pun x tahu..
tp mmg mmat nie muka dia cam cina..tengok lah...thanx bro..




HusNa : x kenal..hehehe...thaanx for wish...





anna : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





Botak : STTJ ..Salah satu dari 3 budak perdagangan...gila2...satu dorm ngat aku..tp x pernah ada kat drom..
terkenal ngat boxer spanbox..heheh...warna kuning gitu..hahaha...thanx botak..




Acap : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





NAD : STTJ..satu kelas ngat aku...duduk belakang sekali..dah lah kecik..duduk belakang pulak tu..
mudah tergelak..sekarang ada kat uitm landu..good luck dan thanx for wish me..





Din @ Itachi (kanan) : STTJ...satu dorm masa form 4..satu area rumah ngat aku...banyak tolong aku masa kat uitm..terima kasih din...


ayen : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..


ChipMuk : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





Amg : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..




Ana : Anak jiran aku..thanx for wish me...




Ajie : UiTM Pulau Pinang..penunggang RX-Z kuning...kami ada persamaan tp kami berbeza..rahsia apa persamaan kami..thanx for wish me bro..


Ana : UiTM Pulau Pinang..S/U SIFER...rajin tp bila dia start guna bahasa omputih aku mula rimas..hehehe...sory ana..thanx for wish me..



Bacheng : UiTM Pulau Pinang..orng perak..kurang mkn..tenang dan suka karoke..thanx for wish me..



iwan : UiTM Pulau Pinang..musuh bila tengok bola sbb dia nie the blues..satu bilik masa sem 1..
thanx for wish me..


Piji : STTJ UiTM...thanx for wish me..




yatt : UiTM Pulau Pinang..aku kenal pun sbb sofball dan aku pernah couple ngat kwn dia..itu jer yg aku tau..
thanx for wish me..




Yazrin : UiTM Pulau Pinang..kelakar, happy dan ketawa...itu lah budak..seorng yg bermain ngat kamera...pernah bg pinajm kete kat aku masa aku tengah couple..."pandai2lah nnt ek" itu ayat mintak isi minyak....hehehe..thanx for wish me bro..




adik arwah telo(sebelah kiri) : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..




Isa : UiTM Pulau Pinang..first kenal sbb satu batch masuk uitm..pastu dia jadi president SIFE...seorng yg serius..dalam serius leh buat lawak..senang bergaul dan mudah mengenali orng ramai...thanx for wish me..




RIzz : STTJ junior...thanx bro




Usop : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..




Rufi : UiTM Pulau Pinang..peminat Liverpool..thanx for wish me..




Faz : STTJ..dulu pengawas jadi aku x berapa suka pengawas atas sbb tertentu..faz nie pun baru sambut HB jugak..dia lahir awal sehari dari aku klu ikut tarikh...klu ikut jam aku x tahu...thanx makcik sailormoon.. 




Rasul : UiTM Pulau Pinang..serius jer orngnya ketua umah sewa aku sekrang...power main futsal
dan suka karoke..thanx for wish me..




Apart : STTJ..Satu kelas ngat aku..mamat nie serius..tp bila ngat aku dan mmber satu kelas terutama sekali Fahir..mamat nie mula bertukar menjadi mamat lawak..hahha..aku pun pelik..aku ada persamaan ngat dia..Mark B.I dalam kelas..mesti sama ngat aku..aku x tahu kenapa..tiru tu x ada lah..BI nak tiru apakan..
tp itu lah kenangan...hehehe...thanx bro..




atiqah : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..




Jawa : STTJ,ketua Dobi..anda ada kehilangan baju semasa kat TTJ cari jawa..dia simpan semua baju2 anda..hehehe....thanx jawa..




Sido : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..




akem : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..




Bob : Kolej Negeri....thanx Bro..




Syifaa' : STTJ...Someone yg pernah jadi special dalam hati aku...aku x tipu...aku pun xtahu kenapa aku suka kat dia.."kenapa ko suka kat aku" itu soalan dia kat aku..sampai sekarang aku x leh jawab..dan aku simpan jawapan itu sampai sekarang...sekarang ada Australia..dia belajar kat sana...thanx for wish me..  




Abe Kelantan :UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..


clay : STTJ junior..thanx for wish me..


Afiqah : lepas 1 thn 4 bulan aku kat bumi nie..aku jumpa dia nie..lepak sebelah aku pulak..umur aku 4 tahun..tengok aku isap botol..pastu kantoi..apa lagi kena baling ngat botol...sbb tulah dia pandai dari aku..
aku telah pulihkan kecacatan dia..ada intai orng isap botol..malu lah..hehehe...apa pun ko adik kandung aku..
ko terbaik dari ladang..bila nak belanja aku..cpt2..aku terus balik sekarang jugak..


ayie : UiTM Pulau Pinang.."wah minat lah wehy" itu ayat mamat nie..mamat cam tebuan...salah usik dia akan menyengat..kena cara dapat madu... thanx for wish me..


syuhada : STTJ..thanx for wish me..




Samad : UiTM Pulau Pinang..Sifer..dan mamat nie muka serius..tp ckp mesti buat lawak..itu jer yg aku tahu..
thanx for wish me..


Safwan : SMK TAI..thanx for wish me..


man : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..


Fahmi : UiTM Pulau Pinang..sImple dan fan Arsenal..selalu tengok bola ngat dia nie..taksub ngat chamack..thanx for wish me..


Fyra : awek mmber aku..aku kenal sbb selalu bg nasihat dan semangat kat dia utk lupakan masa lampau dia...
hehehe.. kitaorg dah banyak kali jumpa..tp x pernah borak..internet jer tempat kitaorng borak..
thanx for wish me..


syafiqah : UiTM Pulau Pinang..peminat blog nie...hehehe...Kipas Susah Mati...dia yg ckp..klu x percaya tanya dia...thanx for wish me..


lupa nama : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..


nama x dikenali : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..


UiTM Pulau Pinang..fan liverpool...kenal pun sbb selalu jumpa tengok bola...hehehe... thanx for wish me..


Apek Elektrik : UiTM Pulau Pinang..gila2..orng perak..lawak orngnya...pendiam jika berada ditempat yg x dikenali...seorng yg happy go lucky...thanx for wish me bro....


Kocek : UiTM Pulau Pinang..pandai main gitar..penuh mesteri..aku susah nak agak apa yg di pikirkan oleh nya...tp klu aku ada abg..aku inginkan seorng abg cam mamat nie..thanx for wish me bro....


baiyah : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..


Mia : Kwn Baru..Dari Sabah negeri di bwah bayu...First kenal2 aku dah kena sound ngat sepupu dia..lepas dari ensiden tu aku rapat ngat dia walaupun jauh...mesra, comel dan x sombong..salam perkenalan..thanx for wish me.. : D


Aida : STTJ..thanx for wish me..


Top : STTJ..satu kelas ngat aku...satu row ngat aku masa kat kelas...banyak benda yg aku berkongsi ngat dia..banyak aku cover dia klu fly dan x datang sekolah..dah duduk asrama pastu x datang kelas..cam maner agak nak cover..mudah jer "cikgu top x datang...dia balik umah..umah dia kat johor"..terbaik x??..thanx for wish me..


x kenal : STTJ junior aku kot..



Asnidar : UiTM Pulau Pinang..first jumpa dia mmg tragis skit..aku langgar dia kat hotel Uitm..dah aku langgar dia pastu dia langgar meja kat hotel tu..pergh..tergolek dia disitu..aku mintak maaf..sory...apa2 yg berlaku ada hikmah dia..thanx for wish me..


Din : UiTM Pulau Pinang..kenal main sofball...pastu selalu satu kelas ngat aku...thanx for wish me bro..



Adik : STTJ..Merangkap adik angkat aku...hehehe...pengakap masa dulu..hehehe..comel jerkan..rasa nak cubit pipi dia..thanx for wish my lil sis..




Epoi (kiri) : STTJ, klu korang perasaan dia ada ada lam komik pada mula2 aku lukis..dia ada lah kwn terbaik aku..banyak bantu aku dlam aku mencari diri aku..klu hilang arah dia yg tunjuk kembali jalan...banyak yg aku belajar menjadi seorng manusia..dan banyak cerita yg aku berkongsi ngat dia..dan dia aku telah letak kan sebagai kawan akhirat aku...aku harap leh jumpa dia masa aku kat sana...



Akma : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..



ani : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..



Emma : aku kenal ngat ema nie masa aku kat SMKTAI dulu...kenal2 ngat msg..kitaorng couple..lama kitaorng couple...mungkin x ada jodoh kitaorng..ada musabab dia..tp kami still kwn..dia dah ada kehidupan dia...thanx you emma....



wahidah : STTJ....thanx for wish me..



Syahira Kecik : STTJ...Thanx for wish me..


Odeng : UiTM Pulau Pinang..peminat Man U...perghhh...teruja aku...satu fan Club..hahha..
thanx for wish me odeng....




Dato Tulang : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..





Khairul : SMKTAI...thanx for wish me..

Emmy : STTJ, satu kelas ngat aku..penolong ketua kelas aku...kecik orangnyer..dulu lain sekarng lain..
friend first before herself..good girl..thanx emmy...


Rani : STTJ...satu kelas ngat aku..SATU perkataan jer leh ungkapkan utk rani "TIDO"..klu aku tido masa cikgu x ada...tp rani setiap masa tido jer keje dia..aku pun hairan...pelik2..



maisarah (kiri) : UiTM Pulau Pinang..thanx for wish me..


Azza : Kolej NegeRi, pandai masak..terbaik dari ladang..pergh..kena dia punyer roti telur..sampai sekarng terasa...hehehe...lama x jumpa...ada masa nnt jumpa lah nnt...insyallah...
thanx azza...


Faten : STTJ..junior..


aizzat : STTJ...Dia nie special sikit...satu nama ngat aku..satu row tempat duduk ngat aku..satu team rugby..satu team ping pong..satu team meniaga popcorn..senang cerita klu aku tido dalam kelas semua sbb dia..dia mesti tido dulu dari aku...lama x jumpa ko my lil brother..hahaha...thanx bro for wish..



 Mimie : Uitm Pulau Pinang,Sifer senior aku..senang borak2..cute..hehehe..dan diantara 1:10000
perempuan yg memiliki balak yg cabby..klu dia nie ckp kat aku "saya x memilih rupa dan bentuk badan"..baru aku percaya...yg lain ckp lebih bayar kurang...thanx mimie...miss u...



anip : STTJ...Budak kelas M3 + pengawas...yang bestnya dia nie anak buah kepada kak makcik aku(lebih kurang lah)..dan kita orng tahu masa form 5..aku pun x tahu sebenarnya..tau2 jer "woit chip,pakcik ker yg tough tu??" "yap,kenapa??" "tu pun pakcik aku jugak" = .. =?????
Dunia nie x besar pun..hahahaha


Amirah : STTJ...makcik nie mmg lawak...kelakar jer bila borak ngat dia...dia nie salah satu sailormoon...aku pun x tahu apa tu...layan jer lah...dah lama menghilang..x tahu kat maner...tanpa khabar..huhuu....miss u lah mira...thanx for wish me...x kesah lam bat pun...



akhir kata,terima kasih kepada semua yg wish kat aku..aku hargai..i love u all...kepada yg profile x ada gambar aku x dpt nak letak gambar

Nik zetti ( Uitm)
Fatin Anati ( x dkenali )
Nazirah (STTJ)
Atiyah ( SMKTAI)

terima kasih kepada semua...
arigato
adious

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...